Оптимизация - Високи РезултатиКомпетентност - Успешен БизнесПарвилният избор - Гаранция за УспехБаланс и Равновесие - Прозрачен БизнесИндивидуален Подход - Грижа за Всеки
 • Оптимизация - Високи Резултати

  Чрез иновации, усъвършенстване и подобрения могат да бъде постигнат сериозен напредък.

 • Компетентност - Успешен Бизнес

  Професионализмът в счетоводството представлява задължително условие по пътя към просперитет.

 • Парвилният избор - Гаранция за Успех

  Изборът на правилния път на развитие гарантира позитивни перспективи за бъдещето.

 • Баланс и Равновесие - Прозрачен Бизнес

  Подредеността и търсенето на баланс в бизнеса е основен фактор за постигането на положителни резултати.

 • Индивидуален Подход - Грижа за Всеки

  Доверието в счетоводното обслужване и личният контакт са в основата на успешния бизнес.

Правилният Избор – Гаранция За Успех

“Изборът на правилния път на развитие гарантира позитивни перспективи за бъдещето.”

Като компания, част от глобалния икономически свят, ние, от „RPN Accounting”, добре съзнаваме, че спазването и съблюдаването на законодателните норми е на първо място за всяка една фирма. В същото време, неоспорим факт е, че пълното разбиране и тълкуване на закона е изключително трудна задача, дори за добре образовани хора. Ето защо, на базата на нашия опит и знания, ние сме уверени, че ще съумеем да извършим Вашето въвеждане в дълбоките дебри на законодателните норми по възможно най-лесния и безболезнен начин. Така, Вие ще бъдете напълно наясно с Вашите права и задължения.

Това, с което „RPN Accounting” може със сигурност да се отличи от много други счетоводни фирми, е липсата на посредственост. Нещо повече – ние се стремим да споделяме нашето виждане със своите клиенти, опитвайки се да зададем правилната посока на развитие на самия бизнес. Да намериш правилния път е нелека задача, но ние добре знаем, че всяко мнение и всяка препоръка е от значение. Ето защо вярваме, че нашата компетентност и богат опит определено ни помагат да предоставяме полезни съвети, задавайки правилния път на развитие и предоставяйки свежи идеи за израстването на нашите партньори.

Тъй като ориентацията на „RPN Accounting” е ясно насочена към партньорство не само с български клиенти, но и с чуждестранни компании, ние осъзнаваме необходимостта от развиването на нашата дейност в посока на услуги, предоставяни на английски език. Ето защо ние разполагаме с добре обучен финансово-счетоводен персонал, който може да бъде изключително полезен при консултации на английски език. По този начин, желаем да привлечем вниманието и на потенциални клиенти, за които подобна опция е от съществено значение.

Международната ориентация на „RPN Accounting” несъмнено предполага и разширяване на предоставяните услуги по отношение на езиковото разнообразие. Отчетността на английски език може да играе важна роля при избора на конкретна счетоводна компания. Ние сме наясно с този факт и затова се развиваме непрекъснато в тази посока. Можем да предложим услугата по изготвяне на финансови отчети на дадено дружество на английски език по наш образец, а също и по образец на самата компания. В същото време планираме разширяване на обхвата на нашата дейност на английски език за още по-голямото удобство на нашите клиенти.